Foto Fred van der Bent

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – De vrijwilligersprijzen van de gemeente Noordwijk zijn voor Hans Hoogeveen uit Noordwijkerhout, het echtpaar Lo en Co de Haas uit De Zilk, Ineke van der Meulen en Jeanet Verkerk uit Noordwijk.

Hoogeveen is kok bij Resto VanHarte, de De Haasjes zamelen geld in voor projecten in Gambia, Ineke van der Meulen is actief in de wijkvereniging Boerenburg en Jeanet Verkerk bij Zeep aan Zee. De aanmoedigingsprijs voor de jeugd ging naar Scouting Norvicus en de waarderingsprijs was voor de Z-ambassadeurs die de gemeente ontdoen van zwerfafval. De redders van de KNRM kregen de initiatiefprijs, net als het Taalhuis, dat zich inzet om laaggeletterdheid uit te bannen. Verder was er waardering voor Richard van Egmond, fotograaf voor Cultuur Verbindt.

De prijzen werden uitgereikt door wethouder Sjaak van den Berg. Ruim 400 vrijwilligers kwamen naar de tot theater verbouwde Sint Jozefkerk. Zij werden getrakteerd op de eerste uitvoering van Winter Hotel door de Passie van Noordwijkerhout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in