VAB in Voorhout (Foto: VAB)

Bollenstreek – Het Vuilafvoerbedrijf (VAB), dat in Voorhout ligt op de grens met Noordwijkerhout, gaat flink op de schop. Op dit terrein wordt al het ingezamelde huishoudelijk restafval en groenafval verwerkt.

De verwachting is, dat medio 2023 gestart wordt met de sloop- en bouwwerkzaamheden. Die activiteiten gaan niet ten koste van de vuiloverslagwerkzaamheden; die blijven doorgaan. Dat is te lezen in een brief van de VAB aan de gemeenteraadsleden in de regio.

Omwonenden worden met een brief geïnformeerd over de plannen. Deze brieven worden persoonlijk overhandigd. Het VAB hoopt, om zo een ‘goede dialoog’ met de bewoners tot stand te brengen.

3 REACTIES

    • je hebt dus gelijk gekregen. De bewoners van Teijlingen moeten dit leuke pandje financieren. bedrag dat in 2023 geint gaat worden = € 1.862.000 . Alle inwoners krijgen hiervoor de volgende verhoging: was €252,72 in 2022 en wordt € 367,56 euro in 2023. 30% verhoging en ipv 1x per 2 weken wordt er nog maar 1x per 3e weken opgehaald. Nou Jan, als dat geen geweldig mooi pand wordt. Bedankt gemeenteraad en VAB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in