Noordwijk stapt weer eens als overwinnaar van het veld na de bekerzege bij d'Olde Veste'54. Bron: Archief X (Twitter) @vvnoordwijk

Noordwijk – VV Noordwijk heeft zaterdag net niet gewonnen van Rijnsburgse Boys. Op de Duinwetering stond Noordwijk tot in de blessuretijd op voorsprong, maar door een doelpunt in de vijfde minuut van de extra tijd stond de einstand op 1-1.

Al snel mocht Noordwijk een corner nemen, deze werd gered door de keeper en maakte Rijnsburg een snelle en gevaarlijke counter die bijna resulteerde in een doelpunt. Beide teams hadden aan kansen geen tekort. Dat het tijdens de rust nog 0-0 stond, liet zien dat de teams aan elkaar gewaagd waren.

Noordwijk kwam goed uit de startblokken in de tweede helft. Raïes Roshanali en Roderick Gielisse wisten allebei de bal in de buurt van het net te krijgen, maar uiteindelijk was het Teun Zethof die het openingsdoelpunt maakte in de 58ste minuut. Vanaf dit punt verliep de wedstrijd bergafwaarts voor de Noordwijkers. Keeper Jansen werd vervangen door Dani Atanes vanwege een blessure. De Rijnsburgse Boys werden iets dominanter en met zeven minuten extra tijd werd Noordwijk het moeilijk gemaakt. In de vijfde extra minuut maakte Daan Walraven dan toch de gelijkmaker en met een eindstand van 1-1 keken de Noordwijkers in de derde helft naar het Nederlands elftal met twee competitiepunten minder dan gehoopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in