Bron: Twitter @vvnoordwijk

Noordwijk – In de tweede divisie kon VV Noordwijk op de Duinwetering niet winnen van HHC Hardenberg. Noordwijk was niet opgewassen tegen de runner-up in de competitie en verloor met 0-3.

Noordwijker Emiel Wendt ging de eerste minuut al diep in vijandelijk terrein, maar de aanname was te moeilijk om door te gaan. Kort daarna was het weer Wendt die gebruik maakte van het balverlies van HHC, maar binnen de zestien stonden er net teveel Hardenbergers. Kleine kansen aan beide kanten vulden de eerste helft, maar pas in de 40ste minuut viel het eerste doelpunt. Rob van der Leij van HHC kopte de 0-1 in het doel en op achterstand ging Noordwijk de rust in.

Noordwijk begon ook de tweede helft in de buurt van het doel van HHC, maar Jesper de Vré kopte ruim naast. Kansen golfden tussen de teams, maar HHC had meer controle en een punt voorsprong. In de 80ste minuut viel de 0-2 door Sander Egbers en in de 83ste minuut de 0-3 van Mike Reuvers. Daarmee kwam de teleurstellende wedstrijd voor VV Noordwijk ten einde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in