Bron: Twitter @vvnoordwijk

Noordwijk – In de tweede divisie speelde VV Noordwijk zaterdag uit tegen SV TEC in Tiel. Hier konden de Noordwijkers niet winnen, in sportpark De Lok stond de stand na 90 minuten spelen op 2-0.

VV Noordwijk stapte zelfverzekerd het veld op, wetende dat TEC een van de hekkensluiters van de competitie is. Al snel kregen de Noordwijkers een kans via een corner, maar deze ging naast het doel. Over de loop van de eerste helft kreeg Noordwijk kans op kans, maar TEC keeper Nick van den Dam was er als de kippen bij. In de 41ste minuut viel de openingstreffer door TEC’s Bo van Essen. Kort daarna begon de rust en stond het 1-0.

Noordwijk ging de tweede helft in op zoek naar de gelijkmaker, maar stond voor een nog sterker TEC. De kansenrijke eerste helft sloeg niet over na de rust. TEC schoot voor de tweede keer op doel en voor de tweede keer vond de bal de binnenkant van het net, weer Bo van Essen in de 64ste minuut. Noordwijk ging hard in de achtervolging, maar het was tevergeefs. Thuisploeg TEC won met 2-0 en Noordwijk vertrok teleurgesteld naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in