Noordwijk – De bewoners van het Jan Kroonsplein en omgeving worden hoorndol van alle (bouw)werkzaamheden. Het VVD-gemeenteraadslid Gerard Duijndam trekt zich het lot van deze mensen aan. Hij stelt hierover vragen aan het college van burgemeester en wethouders. Op het terrein van Admiraal, de voormalige passage, draaien zware pompen dag en nacht en de werkzaamheden aan de Parallel Boulevard zijn inmiddels ook begonnen. Ook het ’s ochtends vroeg legen van de ondergrondse afvalcontainers wekt wrevel. Duijndam vraagt daarom of die containers later op de dag geleegd kunnen worden. En als gemeenteambtenaren het Jan Kroonsplein gaan opruimen, dan zou het fijn zijn, als dit ook niet al te vroeg in de ochtend gebeurt. Het college heeft enkele weken de tijd om te reageren.

2 REACTIES

  1. De vvd heeft boter op hun hoofd, nu voor verkiezingstijd bekommeren met symptoombestrijding bij noodzakelijke tijdelijke werkzaamheden terwijl deze bewoners allemaal tegen enorm volbouwen zijn met steun van diezelfde vvd…..en eenmaal volgebouwd met veel te grote kolossen is niet tijdelijk, dit gaat nooit meer weg, laat je niet in de maling nemen.

  2. Helemaal gelijk Fred nou er zijn wel meer van die plekken in Noordwijk waar ze niks mee doen wat denk je van de Raadhuis straat laden en lossen op het zebra pad er wordt helemaal niks gedaan er zijn wagen die een uur op het zebrapad staan te lossen .Al jaren elke week weer niks en een parkeer wachter zie je hier zelden .Maar ja nu de verkiezingen komen worden ze wakker op dat gemeente huis .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in