Noordwijk – Als onderdeel van de gemeenteraadsverkiezingen heeft de VVD een bezoek gebracht aan verschillende wijken in de gemeente Noordwijk. De kandidaten gingen met inwoners gesprekken aan om zo een beter beeld te krijgen wat het sentiment is in de wijken.

Met actie wil de VVD ook benadrukken dat het lokale zaken ‘heel belangrijk’ vindt. Kleine maatregelen, maar ook grotere zaken zoals wonen en werken op lokaal niveau moeten beter vertegenwoordigd worden in de raad, aldus de fractie.

5 REACTIES

  1. En makkelijk met fractie en bord bij een ingang van de wijk gaan staan .
    Geen filmpje,wie ze gesproken hebben ?
    Ben zo wie zo geen aanhanger van deze partij.

  2. Toen ik destijds een probleem had met de gemeente Noordwijk heb ik hiervoor alle raadsfracties schriftelijk benadert. Wie niet reageerde welnu heel simpel de heer Ter hark destijds wonende aan de Offemweg in Noordwijk Binnen. Dit getuigd van weinig nivo naar de Noordwijkse burger toe. En kom nu niet aan van ik heb de brief nooit ontvangen want ik heb hem persoonlijk in zijn brievenbus gedaan omdat er toen ik aan de deur belde niet open werd gedaan. Wat ik mij al eerder heb afgevraagd moet je als echte wethouder niet woonachtig zijn in het dorp wat je bestuurd. Ik heb een aantal keren gelezen dat je als je raadslid bent in het dorp waar je woont en gaat verhuizen dat je dan je raadszetel kwijt bent?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in