Sint welkom in Noordwijk

Noordwijk – Als het aan Noordwijker Raymond Salman ligt, is Sint Nicolaas komend najaar van harte welkom op het Noordwijkse strand.

Hij reageert daarmee op het bericht dat zich bij de NTR nog geen gemeenten hebben aangemeld als locatie voor de landelijke intocht. Men zou bang zijn voor de pietendiscussie. Wat Salman betreft komt de landelijke Sint in Noordwijk aan. Op zijn verzoek heeft burgemeester Jan Rijpstra contact opgenomen met de NTR om te proberen de nationale intocht naar Noordwijk te halen. Ook met Noordwijk Marketing, NOV en Ondernemersfonds Noordwijk heeft Salman hierover contact gehad.

VVD Noordwijk en Lijst Salman Noordwijk hebben zich eveneens aangesloten bij het initiatief.

4 REACTIES

 1. Meneer Salman is wel heel erg met zijn eigen ego bezig, is het niet? ‘Mijn initiatief’… alsof dit een originele gedachte is. Groep De Mos in Den Haag, en de VVD’s in Noordwijk, Zandvoort, Meierijstad en Harderwijk hadden het ook al bedacht. Een tweetje is nog geen businessplan.

  In plaats van samen met het hele dorp hiermee aan de slag te gaan, moet het de ikke-show van Raymond worden. Niet anders dan toen hij, voor eigen gewin, als ware Don Quichote tegen de fusie streed. De beste man zal ruim wonen, want zijn ego alleen al vult drie kamers.

  Laten we hopen zich meer serieuze partijen dan alleen meneer Salman melden om de organisatie op te pakken. Anders kunnen we dit feestje wel vergeten. Roepen kunnen we allemaal; realiseren is een hele ander verhaal!

 2. Best ‘Zuchtmeisje’,

  Wellicht moet u het bericht nogmaals lezen.

  Ik heb slechts het initiatief genomen om burgemeester Jan Rijpstra te activeren. De burgemeester heeft op zijn beurt enthousiast gereageerd én contact opgenomen met de NTR.

  Per mail heb ik ook Noordwijk Marketing, de Noordwijkse Ondernemers Vereniging en het Ondernemersfonds Noordwijk gevraagd het idee te steunen.

  Niets meer, niets minder.

  In ieder geval twee politieke partijen juichen, op geheel eigen wijze, het idee toe.

  Het gaat om het (kinder)feest der feesten en een traditie voor Nederland die moet kunnen blijven bestaan. Voor onze kinderen en voor Noordwijk zou het fantastisch zijn.

  Met vriendelijke groet,

  Raymond Salman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in