Warmond – Hoewel de VVD het goed vindt dat de werkzaamheden aan de Warmonderhekbrug zijn uitgevoerd en Warmond zo voor de komende decennia weer een bestendige toegangsbrug heeft, wil de partij opheldering over de duur en kosten van de werkzaamheden. 

VVD-raadslid Stefanie de Voogd: “We horen van veel Warmonders dat er onbegrip heerst over de lange duur van de werkzaamheden aan de brug. Het is een opluchting dat de brug nu weer open is, zeker gezien we zolang hebben moeten omrijden, maar we willen graag horen waarom dit zo lang heeft moeten duren.” 

De VVD wil ook weten of er lessen kunnen worden getrokken uit de vertraging van deze werkzaamheden voor toekomstige wegwerkzaamheden. 

3 REACTIES

  1. Het lijkt wel of de politiek zich steeds meer bezig houdt met randzaken. Landelijk bijv. de kwestie gewiste sms-jes van de VVD-premier
    Rutte. Dorps nu de “intelligente vragen” van VVD-raadslid de Voogd over de Warmonderhekbrug. Ga je nu eens buigen over echte politieke vraagstukken zoals bouw, armoede, milieu etc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in