Noordwijk – De VVD-fractie wil van B&W opheldering over het hondenbeleid van de gemeente. Er zou onduidelijkheid zijn over het beleid op het Noordwijkse strand tussen afrit 1 en 21.

Aanleiding is een incident tussen een handhaver en een hondenbezitter. De VVD wil weten of het klopt dat de discussie dusdanig escaleerde dat de politie moest worden ingeschakeld. Ook vraagt de partij of door de handhaver juist is opgetreden en of er meer zulke incidenten bekend zijn. Daarnaast is men benieuwd naar hoeveel boetes er dit seizoen zijn uitgedeeld aan hondenbezitters die zich op het wandelpad, de afritten, het strand en bij de strandpaviljoens bevonden.

Tenslotte vraagt de VVD hoeveel meldingen en klachten de gemeente heeft gehad over het Noordwijkse hondenbeleid.

5 REACTIES

  1. Het zou net zo moeten zijn dat de honden sávonds na 21.00 op het strand mogen.want dan ligt er geen badgast meer op het strand.Belachelijk dat dan ook niet mag!ook de hoogte van de boetes is buitensporig!140 euro!Door rood rijden met je fiets is 90 euro~
    en dan sw toren hoge gonden belasting in noordwijk.bezOPen gewoon

  2. Wij hebben nog een bezwaar lopen tegen (mogelijk) onjuist en zeker intimiderend gedrag van een handhaver. Tot op heden nog geen beslissing ontvangen. Bezwaar ingediend in mei dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in