Noordwijkerhout – VVSB heeft thuis in een spectaculaire wedstrijd met 4-4 gelijkgespeeld tegen FC Lienden en de club klimt daarmee naar de vijfde plaats. De Noordwijkerhouters kwamen twee keer van een achterstand terug. VVSB kwam na vier minuten al op een 0-1 achterstand na een benutte strafschop van topschutter van FC Lienden, Danny van den Meiracker. VVSB kwam in de 14e  minuut op gelijke hoogte door een doelpunt van Tommy Bekooij.

De ploeg uit de Betuwe maakte in de 25e minuut weer de 1-2 uit een uitgespeelde kans. Met die stand gingen de beide partijen de rust in. VVSB kwam beter uit de kleedkamer en in de 52e en 54e minuut, dus binnen 2 minuten, boog zij via Guido Pauw en een vrije trap van Vladimir Jozic de achterstand om in een voorsprong.

In de 58e minuut later maakte spits Van den Meiracker zijn hattrick vol door na een rebound binnen te schieten. De Noordwijkerhouters kwamen via de tweede goal van Bekooij in de 68e minuut weer op een 4-3 voorsprong. Leon Broekhof kopte in de absolute slotseconde de 4-4 binnen. VVSB maakte nog tevergeefs bezwaar in de aanval daarvoor wegens hands.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in