VVSB-speler Van Nieuwkerk in actie (archief).

Noordwijkerhout – VVSB heeft opnieuw weten te winnen in de derde divisie zondag. In Breda wonnen de Noordwijkerhouters met 1-3 van Baronie.

Nadat de mannen van Wilfred van Leeuwen vorige week thuis wonnen van Gemert, mochten de paars-gelen nu zelf naar Brabant toe. Promovendus Baronie had pas zeven punten uit elf wedstrijden, maar kwam toch beter uit de startblokken. In de vijftiende minuut kopte Moustafa Mohammed raak uit een corner. Bijna werd deze score verdubbeld in de 34e minuut, maar Ruben Valk redde op de doorbraak van Sander Wirix. Een minuut later viel er alsnog een goal, maar dan aan Noordwijkerhoutse kant. Ian van Otterlo was er als de kippen bij om een afvallende bal te benutten. Net voor rust kwam er zelfs nog een voorsprong voor VVSB, nadat van Nieuwkerk een ouderwetse frommelgoal scoorde.

Na rust was diezelfde Jesse van Nieuwkerk al dichtbij zijn tweede: hij kopte een voorzet van Vijlbrief op de paal. Alsnog was de spits van VVSB wel de man die de wedstrijd in het slot gooide, in de 81e minuut. Een voorzet van Tim de Rijk werd binnengekopt voor de 1-3.

VVSB staat nog altijd tweede in de derde divisie zondag, met 24 punten uit twaalf wedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in