De selectie van VVSB.

Noordwijkerhout – VVSB heeft voor de vierde keer op rij gewonnen in de Derde Divisie zondag. In Beverwijk werd met 2-4 van DEM gewonnen.

De ploeg uit Noordwijkerhout startte zonder aanvoerder Tim de Rijk. Hij was geschorst, nadat hij tegen Unitas de vijfde gele kaart van het seizoen moest incasseren. De mannen uit Beverwijk waren ook niet compleet, want eerste keeper Swen Verswijveren kreeg vorige week rood. De wedstrijd kwam wat moeizaam op gang, met reddingen aan beide kanten. Net voor rust kreeg Ian van Otterlo de grootste kans van het eerste bedrijf, maar hij wist het net niet te vinden. Dit leidde tot een ruststand van 0-0.

Na rust kon het doelpuntenfestijn beginnen. VVSB trapte deze regen af: Leroy George scoorde knap uit een vrije trap. De Noordwijkerhouters drongen vervolgens aan, met twee keer een bal op de lat. Lang leek het niet meer te duren voordat er een verdubbeling kwam van de score. Dit bleek ook het geval, want in de 59e minuut tekende Danny Bakker voor de 0-2. Twee minuten later scoorde de stroomtrein van Wilfred van Leeuwen de 0-3: rechtsback Fecunda schoot een voorzet van linksback Lo-Fo-Sang hard in de touwen. De thuisploeg, met oud-VVSB’er Brooklyn van Doorneveld op de bank, liet het hoofd niet hangen. Nadat ook zij tweemaal het bovenste aluminium raakten, lag de bal even later wel achter Ruben Valk, op naam van Timo Wolters. Dit gebeurde allemaal in een tijdsbestek van drie minuten. VVSB gooide de wedstrijd echter een kwartier later in het slot: in de 83e minuut scoorde Ian van Otterlo de 1-4, nadat hij oog in oog met keeper Aragones Gomez koel bleef. Toch bleek dit niet de eindstand te zijn, want Bryan Herraez Gallego scoorde in de 93e minuut de 2-4.

VVSB staat op dit moment op de tweede plek in de Derde Divisie zondag. Koploper ADO’20 komt morgen in actie tegen JOS Watergraafsmeer. De Heemskerkers kunnen bij winst weer uitlopen tot tien punten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in