Noordwijkerhout – VVSB was zaterdagavond tegen AFC niet bij machte om de Amsterdammers de wil op te leggen. Op de Boekhorst werd met 0-2 verloren.

VVSB opende het duel redelijk. Via Vladimir Jozic kreeg VVSB kansen om op voorsprong te komen. Uit een bliksemsnelle counter brak Raily Ignacio door, waarna Matthijs Jesse in de 12e minuut spijkerhard de 1-0 inschoot. Voor rust nog werd Ignacio weer weggestuurd. De aanvaller rondde tegenover doelman Valk koelbloedig af: 0-2. VVSB wist er niet veel tegenover te zetten. Af en toe deelde het een speldenprik uit, maar levensgevaarlijk werd het nooit.   AFC bleek niets van VVSB te hoeven vrezen. Een statisch middenveld, flinke misverstanden tussen Richelo Fecunda en Mo El Osrouti, vanuit de defensie de bal niet kwijt kunnen,verkeerd inspelen etc.

In de 2e helfst creëerde  VVSB  slechts één kans via aanvoerder Jozic en Tommy Bekooij,  die de bal keihard tegen de lat knalde. Doelman Ruben Valk attent wist de score te beperken. AFC bleef zodoende in de 2e helft makkelijk op de been.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in