VVSB sluit 2022 af met overwinning op Haagse Quick

Noordwijkerhout – Het zondag team van VVSB, dat uitkomt in de derde divisie, heeft zaterdag gewonnen van HV & CV Quick. In de Boekhorst wonnen ze de achtste wedstrijd op rij met 2-1.

In de zevende minuut was het al raak voor VVSB. Jesse van Nieuwkerk stond vrij en schoot de bal in het net van Quick. De Hagenezen reageerden kort daarna met ook een doelpunt, maar door buitenspel werd deze afgekeurd. VVSB was op eigen veld de baas en kreeg hierdoor meerdere kansen. Van Nieuwkerk kreeg de bal weer in het doel, maar ook deze werd afgekeurd door buitenspel. Niet ontevreden liepen de Noordwijkerhouters de kleedkamers binnen en maakten zich klaar voor de tweede helft.

Na de rust zagen toeschouwers een iets meer evenwichtige wedstrijd. Er gebeurde niet veel totdat Danny Bakker in de 71ste minuut een voorzet gaf aan Jesse van Nieuwkerk die daardoor zijn tweede (legale) doelpunt maakte. VVSB werd hierna weer dominanter in de wedstrijd en voerde de druk op. In de 90ste minuut maakte Enoch George van Quick het toch nog 2-1, maar er was geen tijd meer over om het gelijkspel te maken. De volle punten bleven in Noordwijkerhout en VVSB sluit het kalenderjaar goed af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in