Archieffoto: Twitter VVSB

Noordwijkerhout – VVSB heeft op de eigen Boekhorst verloren van De Treffers. In de tweede helft was de club uit Groesbeek duidelijk een maatje te groot voor de Noordwijkerhouters.

VVSB speelde laconiek en had halverwege de eerste helft op voorsprong moeten komen. Niek Versteegen schoot echter van drie meter voor het doel over de lat. Even later mikte VVSB door een individuele actie van Mo el Osrouti net voorlangs. De Treffers speelde zelf overigens ook niet erg groots.

 

Na de doelwisseling was een vrije trap van VVSB-captain Vladimir Jozic direct het enige wapenfeit van de thuisploeg in de tweede helft. Vanaf dat moment voetbalde er slechts één team. Ten minste een treffer kon niet uitblijven en die viel er uiteindelijk. Eerst een onnodig handsbal en vier minuten later viel de bal uit een voorzet voor de voeten van Versteegen en die schoot tussen de benen van Valk door.

Een driedubbele wissel leverde voor VVSB niet het gewenste effect. Na de enige VVSB-hoekschop in de tweede helft counterde De Treffers succesvol een paar seconden later via Coen Maertzdorf de 0-3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in