VVSB werkt aan het doelsaldo tegen Dongen

Noordwijkerhout – VVSB heeft met ruime cijfers van hekkensluiter Dongen gewonnen. De Noordwijkerhouters hadden maar heel even moeite met de nummer laatst: het werd 6-1.

Ondanks dat de bezoekers nog geen enkel punt hadden weten te bemachtigen in zeven wedstrijden, was de openingstreffer geen Noordwijkerhoutse. Kamachi was het eindstation in een prachtige aanval en schoot de 0-1 achter Valk.

Lang mochten de mannen van Osman Erbas niet genieten van de voorsprong: Danny Bakker schoot uit de aftrap van de 0-1 al de gelijkmaker binnen. Na een mooie steekpass van George bleef hij koelbloedig tegenover keeper Daver. Diezelfde Danny Bakker gaf net voor rust de assist op de 2-1, waardoor Van Otterloo kon scoren.

Na rust had Dongen nog minder te vertellen. Leroy George kopte al snel de 3-1 binnen, na een geweldige voorzet van Jesse van Nieuwkerk. Invaller Halman scoorde vervolgens de 4-1, een minuut nadat hij in het veld was gekomen.

Twee minuten later moest Dongen verder met tien man, nadat Gerrits te laat inkwam met een gestrekt been. De aanvoerder kreeg direct rood. Acht minuten later tekende centrale verdediger Ossendrijver voor de 5-1. De laatste goal kwam te staan op naam van Matthieu van den Assem, die een penalty benutte in de negentigste minuut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in