Noordwijkerhout – Op een zeer koud en winderig sportpark van IJsselmeervogels was het de thuisploeg die van het eerste moment de toon zette. Spits Robbert Olijfveld had na 8 minuten de eerste grote kans van de wedstrijd. Het enige wat VVSB in de eerste helft hier tegenover kon zetten, was een schot van Tommy Bekooij.

In de tweede helft kwam VVSB wel wat meer uit haar schulp, maar bleven de grootste kansen voor de IJsselmeervogel. Zo schoof na een kwartier in de tweede helft Olijfveld voor een nagenoeg leeg doel de bal naast.

En zoals zo vaak gaat, gebeurde ook vanmiddag. Bekooij ging op doelman Schaap af. Vlak voor de neus van de doelman stiftte de buitenspeler van VVSB de bal over de doelman om de 0-1 aan te tekenen.

De thuisploeg trok furieus ten aanval, maar trof geen doel. In een van de spaarzame counters die VVSB kreeg, verhoogde  Pauw na geduldig afwachten op wat de laarste verdediger ging doen en toen er een kleine ruimte kwam schoot hij de 0-2 achter de doelman. Wijks pegelde tot slot nog een keer op de lat. 0-3 zou teveel geweest zijn.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in