VVSB wint overtuigend van JOS Watergraafsmeer

Noordwijkerhout – In de Boekhorst wist het zondag team van VVSB, dat uitkomt in de derde divisie, te winnen van JOS Watergraafsmeer. Voor VVSB was het op zaterdag met 5-2 een comfortabele wedstrijd. Omdat het Nederlands elftal op het WK moest spelen, werden vele amateurvoetbalwedstrijden, waaronder deze, vervroegd.

VVSB kende geen goede start. Een overtreding van Nicky Eekhout binnen de zestien zorgde voor een strafschop bij JOS. Er waren nog geen drie minuten gespeeld en het stond al 0-1 door Raymond Fafiani. VVSB herpakte zich en begon kleine kansen te creëren. In de 27ste minuut viel de gelijkmaker, Danny Bakker schoot de bal via de lat naar binnen. Met 1-1 op het scorebord floot de scheids voor rust.

Kort in de tweede helft was het al snel raak voor VVSB. Leroy George kreeg de bal van Jesse van Nieuwkerk en zette de Noordwijkerhouters in de 47ste minuut op voorsprong. Na een voorzet van Tim de Rijk was het weer George die de bal in de 68ste minuut in het doel van JOS tikte. Kort daarna schoot ook Ian van Otterloo raak en Leroy George maakte met nog een doelpunt zijn hattrick compleet. Zo stond het in de 75ste minuut 5-1. Malcolm Esajas van JOS wist nog te scoren in de 83ste minuut, maar met weinig tijd over in de wedstrijd was het eindresultaat eigenlijk al beslist. Het eindsignaal luidde waardoor VVSB comfortabel, maar in de kou won van JOS Watergraafsmeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in