VVSB wint zakelijk van Gemert

Noordwijkerhout – VVSB heeft na een week rust zich weten te herpakken van het verlies tegen Blauw Geel. Gemert werd in eigen huis verslagen: 5-2.

Gemert startte sterk, want in de derde minuut kreeg het al een enorme kans op de 0-1. Ruben Valk kon net aan redden. Acht minuten later kreeg de thuisploeg een nog grotere kans, maar Jesse van Nieuwkerk kopte vanaf vijf meter over. In de 38e minuut was het dan eindelijk raak, na een periode van slordig voetbal. Leroy George schoot koeltjes de 1-0 binnen. Iets later leek een prachtige 2-0 te vallen, maar keeper Tielemans redde spectaculair op de pegel van Lo Fo Sang.

Na rust kwam al snel de verdubbeling van de score. Ian van Otterlo was alert en wipte de bal, die net aan tussen verdediger en keeper viel, binnen. Het antwoord van Gemert was ook vlug: in de 52e minuut schoot Illidge raak. De aansluitingstreffer bracht wat spanning in de wedstrijd. Gemert ging meer aanvallen, maar zag de goal aan de andere kant vallen. Tim de Rijk kopte snoeihard in de kruising uit een corner.

De spanning nam af, maar de goals niet. Zeven minuten voor tijd scoorde Fecunda door precies op de goede plek te staan. De voorzet van Vijlbrief kwam onbedoeld op de lat terecht, om vervolgens precies in de voeten van de rechtsback te belanden. Als doekje voor het bloeden scoorde Gemert nog een keer via Barten. Het definitieve slotakkoord kwam op naam van debutant Mike Bekooij. De aanvaller kwam dit jaar over van Ter Leede, maar stond door blessureleed nu pas voor het eerst weer op het veld. Dit bekroonde hij door de voorzet van Van Otterlo af te ronden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in