Bollenstreek – De vijf zelfstandige VVV’s in de Bollenstreek gaan samenwerken. Dat hebben de VVV-besturen van Noordwijkerhout, Warmond, Lisse, Noordwijk en Hillegom besloten.

Er komt een nieuwe stichting: Stichting Promotie Duin- en Bollenstreek. De vijf vestigingsmanagers gaan hierin nauw samenwerken in zowel organisatorische als uitvoerende zaken. Ook naar buiten toe zal door de besturen zoveel mogelijk gezamenlijk worden opgetrokken.

Om in de toekomst nog meer winst te kunnen behalen uit de samenwerking gaat de Stichting Promotie Duin- en Bollenstreek ook de regiomarketing aanpakken.

2 REACTIES

 1. Zorg dan dat de toeristenbelasting over al gelijk word getrokken gelijk aan katwijk zodat deze grote verschillen die er nu zijn worden teniet gedaan en niet de eu de schuld geven zo als nu waarom kan het in katwijk dan wel?
  Denk hier maar eens over na!!
  Bij voorbaat bedankt
  A de Haas

 2. Het proberen samen te voegen van de VVV’s is al jaren oud, maar nooit gelukt.
  Let wel, dat toen in Noordwijk de touristenbelasting is ingevoerd, dat afspraak was, dat 90% van de ontvangen touristen belasting via Noordwijk Promotie (VVV) zou worden besteed aan de promotie van Noordwijk.
  Waar zijn die centjes nu gebleven???
  Ben Vink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in