VVV’s Noordwijk en Noordwijkerhout gaan verhuizen

De Boer holdingdirecteur Evert-Jan de Boer en Noordwijk Marketingdirecteur Quirine Kamphuisen tekenen de overeenkomst voor de verhuizing van VVV Noordwijk

Noordwijk/Noordwijkerhout – De VVV-kantoren in Noordwijkerhout en Noordwijk gaan beide verhuizen naar nieuwe locaties.

In januari 2022 opent VVV Noordwijk aan de Hoofdstraat 129. Daar wordt dan ook het kantoor van Noordwijk Marketing gevestigd. De VVV vertrekt dan uit Museum Noordwijk, waar ze sinds 2017 gehuisvest waren. De verhuizing wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Toeristisch Ontwikkelingsfonds Noordwijk (TON).

Uiterlijk in mei 2022 zal VVV Noordwijkerhout verhuizen van Dorpsstraat 8 naar een nieuwe locatie in het centrum van Noordwijkerhout. Volgens Noordwijk Marketing voldoen de faciliteiten van het huidige pand niet aan de ambities voor de langere termijn.

Beide VVV-kantoren zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden bewoners en toeristen van informatie te voorzien.

5 REACTIES

 1. “Beide VVV-kantoren zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden toeristen en bewoners van informatie te voorzien”. Het lijkt me toe dat vrijwilligers hun energie beter kunnen besteden aan organisaties en mensen die dat echt nodig hebben. Laten de VVV- kantoren maar betaalde krachten inhuren.
  Als je je als Noordwijk wilt promoten als bad-en kuuroord moet je er wat voor over hebben!

  • Een groot deel van het geld voor Noordwijk promotie gaat al in de huurprijs van het pand (€42.500 per jaar – site Bonnike makelaars )vandaar dat je vrijwilligers nodig hebt.

   • Schandalige prijs. Dit terwijl de gemeente vast wel een lege locatie heeft waar de VVV in kan. Geld over de balk elk jaar.

 2. En dan heeft u het alleen nog maar over de VVV in Noordwijk….Benieuwd wat de VVV in Noordwijkerhout betaalt voor het nieuwe pand.
  Dit terwijl er in het oude lege emeentehuis van NWH meer dan genoeg ruimte is voor de VVV.

 3. Zullen ze bij promotie Noordwijk volgend jaar wel weer aan de bel hangen voor een paar ton meer .En wat doen ze ja lekker vrijwiligers aantrekken en hun de zakken vullen ik hoop dat hier niemand in trapt .Zet er maar een paar ambtenaren neer die op non actief staan voor dik geld .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in