De Zilk/Lisse – Een 36-jarige Heemstedenaar, die zichzelf half hangend uit zijn auto in De Zilk en Lisse bevredigde, is door de rechter weggestuurd met alleen een waarschuwing. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

Hij kreeg een voorwaardelijke straf van 60 uur, die hij pas hoeft uit te voeren als hij weer in de fout gaat. Eind vorig jaar zagen schoolgaande meisjes aan de Zilkerduinweg in de Zilk hoe de man zich bij zijn auto bevredigde. De act herhaalde hij aan de Loosterweg in Lisse. Daar was een langsfietsende vrouw er ongevraagd toeschouwer van.

Volgens de Heemstedenaar was de masturbatie een manier om zich te ontspannen voor hij naar zijn werk ging. Dat hij daarmee anderen de stuipen op het lijf joeg, realiseerde hij zich pas na zijn aanhouding.

2 REACTIES

  1. dus een volgende x zullen we zelf als ouders moeten ingrijpen en zorgen dat hij het nooooit meer zal doen, schandalig dit, wachten op een volgende keer. dan is hij van ons!! als je op de juiste rechtspraak wacht dan vang je bot , dit is de wereld op zijn kop.

  2. Geef je groot gelijk, mijn dochter moet eerdaags ook langs de zilkerduinweg. Ik hoop voor hem dat zij hem nooit ziet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in