Gister was er bij V.V. S.J.C. een walking football toernooi waarbij er 16 teams uit heel Nederland mee deden waaronder de Ex-internationals, met onder andere Sjaak Swart en Simon Tahamata. Het was een zeer geslaagde dag.

1 REACTIE

 1. Aan onze vrienden van vv SJC,
  Wij hebben met heel veel plezier aan dit mooie toernooi deelgenomen! Natuurlijk hadden we wat verder willen komen in het toernooi, maar dan hadden we de kansen maar niet moeten missen! ☺ Die hadden we genoeg! Maar als je niet scoort …!
  Complimenten aan de mensen die het toernooi hebben opgezet. We hebben een heerlijke dag gehad, fijn gespeeld en gezellig mee geluncht en gebarbecued. We hebben onze vrienden weer ontmoet, die we ook op andere toernooien zien. Geweldig! En we hebben ook kennisgemaakt en contacten gelegd met clubs die nieuw voor ons waren! Ook super!

  Namens de OldStars van Rood-Wit Veldhoven,
  Stef Coolen, OldStar en PR-lid van de Stuurgroep >>> [email protected]

  Rood-Wit Veldhoven organiseert twee keer per jaar een walking footballtoernooi, waarbij we nu hopen, dat de voor ons nieuwe clubs ook eens komen meedoen. Het eerst volgende is al volgende week woensdag 20 september. Dat toernooi (20 teams) is al volledig bezet. In het voorjaar: woensdag 9 mei 2018 hebben we het BOSS-toernooi (onze sponsor Bossmachinery.nl, Veldhoven) louter voor OldStars van amateurverenigingen. Wil je eens meedoen? >>> [email protected] .com. Is er nog plaats dan stuurt Peer Schats je een inschrijvingsformulier. Het is nog vroeg, maar beter vroeg dan te laat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in