Warmond – Skeelerbaan Teylingen in Warmond opent voor iedereen die mee wil doen aan de SKATE4daagse. De Warmondse IJs- en Skeelerclub (WIJC) wil hiermee zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven veilig deel te nemen aan het nationale evenement. De Nationale SKATE4daagse wordt voor de tweede keer georganiseerd door schaats- en skeelerbond KNSB en laat liefhebbers van en ge√Įnteresseerden in het inlineskaten of skeeleren vier dagen de wieltjes onder binden en genieten.

De WIJC heeft met de Skeelerbaan Teylingen in Warmond sinds 2020 een baan waar veilig geskeelerd kan worden. Van 13 tot en met 17 juni kan iedereen die dat wil op deze baan in de Veerpolder zijn rondjes komen skeeleren. Op een veilig parcours zonder verkeer kunnen zowel de beginners als de gevorderden zo meedoen aan de vierdaagse. Of je nou een paar rondjes rijdt of een echte kilometervreter bent, je bent welkom bij de WIJC.

Voor de jeugd tot en met 12 jaar is de baan open van 18:15 tot 19:15 uur. Kom zoveel mogelijk rondjes rijden en verdien elke vijf rondjes een stempel op je stempelkaart. Jongeren en volwassenen van 12 jaar en ouder kunnen hun afstand zelf meten door de GoSkate app van de KNSB te gebruiken. Voor hen is de baan open maandag tot en met vrijdag van 19:30 tot 21:00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in