Foto Google Streetview

Noordwijk – De verplaatsing van een waspeencentrum van Katwijk naar een perceel op de Leidsevaart 228a: een meerderheid van de gemeenteraad vindt dit een goed idee.

Al waren enkele partijen hier fel tegenstander van. Raadslid Van der Vossen (NZ Lokaal) gaf aan, dat de huidige gebouwen op die plek maximaal vier meter hoog zijn en het waspeenpand wordt veertien meter hoog. Ook de combinatie van vrachtwagens en de Noordwijkse jeugd die binnenkort over die ontsluitingsweg naar Voorhout fietst, vindt ze een slecht idee. PvdA-er Janson heeft niet genoeg informatie over het gebruik en het lozen van water door het waspeenbedrijf. Ook GroenLinks en Puur zijn kritsch. Raadslid Visser (Puur) vreest voor het verdwijnen van de ‘mooie entree en de doorzichten’.

Een raadsmeerderheid geeft echter aan geen bedenkingen te hebben. Inwoners en belanghebbenden kunnen de komende weken hun mening geven over de komst van het waspeencentrum.

2 REACTIES

  1. Straks wordt de over steek bij de Noordwijker hoek brug gesloten en wordt de toegang tot de leidschvaart achter groenrijk om hoe denkt het college hoe dat wordt met die grote peen wagens dat is er geen een op een dag maar meerdere .Hier wordt een grote fout gemaakt jullie weten zeker niet hoeveel school kinderen hier over gaan.En dan de grote van de hal een landelijk uitzicht aan me hoela.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in