Foto: Wecycle

Lisse/Hillegom/Teylingen – Inwoners van de gemeenten Lisse, Teylingen en Hillegom die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen.

Vanaf Koningsdag doen de drie gemeenten mee met de Wecycle-inzamelactie, waarmee een lokaal goed doel kans maakt op een sponsorcheque van € 1.000. De gemeenten moeten vóór 14 april de keuze voor het lokale goede doel doorgeven. Als geen keuze wordt gemaakt, zijn de lokale Oranjeverenigingen het goede doel. Ook kunnen Hillegommers, Teylingers en Lissenaren bij hun gemeente een lokaal goed doel aanmelden.

De inzamelactie loopt van 28 april tot en met 31 augustus. De 25 gemeenten waar per inwoner het meeste e-waste wordt ingeleverd, ontvangen een Wecycle-sponsorcheque van € 1.000voor het gekozen lokale goede doel. Meer informatie: wecycle.nl/inleveren.

1 REACTIE

  1. Graag wil ik het Adamas huis in Nieuw-Vennep nomineren. Het is een inloophuis voor mensen die met kanker te maken hebben of hebben gehad. Patiënten, partners en kinderen vinden er een onvoorwaardelijk welkom. Het is een inloop huis voor de regio Bollenstreek en Haarlemmermeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in