Bollenstreek – De “Week van het Openbaar Onderwijs” is maandag van start gegaan. In deze week presenteren de openbare basisscholen in de regio zich aan potentiële ouders en leerkrachten. Normaal gesproken gaan de deuren wijd open, dit jaar zijn er voor de tweede keer op rij wegens de coronasituatie geen open dagen waarop de scholen fysiek bezocht kunnen worden.

Via de website van de Stichting Openbaar Basisonderwijs Duin- en Bollenstreek (www.obodb.nl) kan iedereen zich rond laten leiden langs de websites van de elf openbare basisscholen in de Duin- en Bollenstreek. Op openbare scholen is iedereen welkom. Hoeveel we ook van elkaar verschillen, iedereen heeft recht op een gelijke behandeling, een gelijke stem en gelijke kansen. Iedereen is evenveel waard. De kinderen leren er zelfstandig en kritisch denken, verantwoordelijkheid nemen en rekening houden met de vrijheid van een ander.


Via de websites van de scholen kunnen ouders die een school voor hun kind zoeken zich oriënteren. Ook leerkrachten en andere personeelsleden die op zoek zijn naar een nieuwe werkkring kunnen via de websites kennismaken met de scholen en de stichting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in