Foto: Johanna Wever

Voetbal

Tweede divisie

V.V.S.B. heeft de thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys niet in winst weten om te zetten, de manschappen van trainer Meijer deden qua spel niet onder voor hun tegenstander maar bleven uiteindelijk met 2-3 met lege handen staan.

Derde divisie

Koploper vv Noordwijk was voor SJC een maatje te groot, hoewel de gasten in de eerste fase van de wedstrijd de beste kansen kregen, was het Noordwijk wat uiteindelijke eenvoudig met 4-1 won.

F.C. Lisse mocht op bezoek bij AJAX (A) en kon het wederom niet bolwerken en mocht met een 2-0 nederlaag huiswaarts keren.

Hoofdklasse A

Ter Leede uit Sassenheim ontving Swift uit Amsterdam en hoewel de thuisploeg op een 1-0 voorsprong kwam kantelde de wedstrijd en moest Ter Leede middels een 1-2 nederlaag de punten aan de gasten laten.

Derde klasse

De zaterdagtak van Van Nispen uit De Zilk was thuis tegen Nieuwkoop de sterkste en won overtuigend met 3-0.

Derde klasse zondag

Daar ging alleen de wedstrijd van Teylingen thuis tegen G.D.A. door en bij Teylingen was Jaap Zwetsloot met een hattrick wederom belangrijk en had een belangrijk aandeel in de 5-0 overwinning.

Warmunda hield op zaterdag de nieuwjaarsreceptie, waarin men onder andere bekend maakte dat de selectie de rest van het seizoen afmaakt met het trainersduo Barry van Rijn en Remco Breuer. Beiden zijn net als het overgrote deel van de selectie echte Warmonders.

Korfbal

Top/Solarcompleet uit Sassenheim mocht aantreden tegen Blauw Wit in Amsterdam en wist de partij met 21-27 in winst om te zetten.

Handbal

De dames van Foreholte behaalden hun eerste overwinning in dit nieuwe jaar, zij wonnen nipt met 21-20 van D.S.V.D.

Rugby

De heren van R.C. Bassets uit Sassenheim speelden een uitwedstrijd bij A.S.R.V. Ascrum ze werden met 48-17 verslagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in