Noordwijk – Een greep uit de meldingen die politie Noordwijk afgelopen week ontving:

• Veel aangiftes inzake gestolen e-bikes, vooral vanaf de boulevard. Advies: zet de fiets in het zicht, gebruik twee sloten en zet de fiets vast aan een vast object.
• De politie heeft diverse malen de brandweer geassisteerd bij brandmeldingen. Waar nodig werden betrokkenen opgevangen, getuigen gehoord en voor wegafzetting gezorgd. Bij de branden zijn geen slachtoffers gevallen.
• Diefstal van een verkeersbord. Verkeersborden staan er niet voor niks en het stelen is strafbaar. Laat ze dus met rust.
• Diverse meldingen met betrekking tot jeugdoverlast, overige geluidshinder, burenruzies en verkeersongevallen.

2 REACTIES

  1. Wanneer gaan jullie een keer de snelheid meten in Noordwijk ze denken dat ze op Zandvoort wonen.Kern Noordwijk binnen 30 km er zijn veel mensen die niet kunnen lezen . En dan die klere herrie van die motoren en die knalde pijpen van die auto’s Doe daar maar een keer iets aan .Want jullie verschuilen je constant ster te weinig manschappen .Als je een een uur in de week gaat controleren dan is het zo over met dat harde rijden.

  2. Als na 24.00 uur de strandtenten dicht gaan is het echt het begin van de ellende, jongeren die duidelijk te veel hebben gedronken, enz. Die dan over de boulevard – Vuurtorenplein – Zeereep en vooral de Bosweg lopen hebben overal maling aan met als gevolg, schreeuwen, toeteren met scooters, slippartijen met (dure) auto’s, harde muziek uit auto’s en meegebrachte apparaten en dit gaat maar door tot soms 4.30 uur!

    GEMEENTE EN POLITIE, DOE HIER EENS WAT AAN!!!!!!

    Wij zien totaal geen controle van enige instantie, ook niet op het strand na 12.00 uur!! Waar jongeren bezopen vandaan komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in