Weekoverzicht politie Noordwijk: jonge avonturier teruggebracht naar ouders

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Een greep uit de meldingen die politie Noordwijk afgelopen week ontving:

  • Dinsdag zagen agenten een jong kind dat alleen aan het fietsen was. Hij was eerder al als vermist opgegeven. Toen de agenten het kind vroegen naar zijn plannen, gaf hij aan onderweg te zijn naar zijn broers. Daarbij was het kind onbedoeld ver van huis geraakt. Hij kon snel worden herenigd met zijn ouders.
  • Zaterdag werden drie quad-bestuurders bekeurd. Zij hadden over het strand gereden met hun vierwielers en dat is verboden.
  • Afgelopen week kwamen 29 meldingen van geluidsoverlast binnen.
  • 18 diefstallen werden gemeld, zowel diefstallen uit woningen en auto’s als fietsendiefstallen.

1 REACTIE

  1. Vrijdag 27 Augustus vanaf 24.00 uur was het weer eens “RAAK” op het parkeerterrein aan de boulevard bij de vuurtoren, vele jonge mensen met auto’s inclusief grote muziek-installaties die uit de auto werden gehaald gingen FEESTEN EN BRALLEN wat een enorme herrie en echt ontzettend veel geluidsoverlast heeft gegeven aan de omwonenden van o.a. de BOSCHFLAT en GOLFFLAT!!
    Laat de politie en/of boa’s hier nu eens tegen op treden en ga eens vanaf 24.00 uur op dat parkeerterrein staan, deze diensten zullen dan echt “BINGO” hebben en zien dat er dan veel meer gebeurt dan alleen maar geluidsoverlast, enz. er wordt gedeald in allerlei verboden spullen en het is nu gewoon afwachten tot er het eerste “schot” of messentrekkerij valt!
    Voor ons als bewoners van o.a. de Boschflat is de maat nu ECHT VOL! DIT KAN ZO NIET LANGER!! TREEDT HIER TEGEN OP MEVROUW DE BURGEMEESTER!! WIJ WILLEN “RUST” NA 24.00 UUR!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in