foto: Bruisend Noordwijk in betere tijden

Noordwijk –  Cathérine Vergouw is geschorst als bestuurslid van Bruisend Noordwijk. Eerder werd de bestuursvoorzitter van de partij, Jaap de Moor, al geschorst vanwege een onderzoek naar klachten en meldingen die over hem zouden zijn gedaan.

In een persverklaring meldt Jeroen Arbouw van Bruisend Noordwijk dat de schorsing van Vergouw samenhangt met het onderzoek naar Jaap de Moor. In de voorfase daarvan zou Cathérine Vergouw informatie hebben gelekt uit het bedrijfsprocessensysteem van de gemeente Noordwijk. Die informatie, waartoe zij geen toegang heeft, zou zij hebben ontvangen via de griffier en vervolgens hebben gedeeld met leden van Bruisend Noordwijk.

Tegen de griffier wordt door Bruisend Noordwijk een integriteitsklacht ingediend bij de gemeente.

naschrift redactie: BO heeft verzuimd hier wederhoor toe te passen. Voor de uitkomst van alles rond Bruisend Noordwijk, zie https://www.bollenstreekomroep.nl/bruisend-noordwijk-jaap-de-moor-en-jeroen-arbouw-zetten-streep-onder-ruzie/

2 REACTIES

  1. Oh Oh wat bruisend allemaal ,, als je een partij begint moet er minstens een een kleuterschooldiploma hebben, dat is hier blijkbaar niet het geval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in