Foto Stijn Zandbergen

Noordwijk – In de voormalige manege Meeuwenoord aan de Northgodreef is zaterdag aan het einde van de middag opnieuw brand uitgebroken.

De brand werd door de brandweer opgeschaald naar middelbrand vanwege de waterwinning. De brandweer richtte zich met de bluswerkzaamheden vooral op het voorkomen van het overslaan van de brand naar de duinen. Vanwege het vrijkomen van asbest werd bewoners van de Zeereep en de Bosweg gevraagd ramen en deuren dicht te houden. Kort na 19.30 uur werd het sein brand meester gegeven.

In januari 2016 en april 2017 was er ook al brand in het leegstaande gebouw. Toen sprak burgemeester Rijpstra eigenaar Volker Wessels en Bever Holding van projectontwikkelaar Ronnie van de Putte aan over het verkrotte pand. Beloofd werd actie te ondernemen, maar dat is nog niet gebeurd.

4 REACTIES

  1. Gecontroleerd aflaten fikken en de eigenaar dwingen om de boel plat te gooien!
    De eigenaar moet ook de onkosten vergoeden!

  2. En maar zegen de parel aan de noordzee als je Noordwijk in komt maakt niet uit wat voor weg je neemt het is overal een afbraak .En oude paarde stal afgebrand een vuurtoren plein niet om aantezien een palasplein .Dit noemen ze een badplaats met alure.Laat me niet lachen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in