Teylingen – Na zo’n anderhalf jaar gaat de gemeenteraad weer inwoners van Teylingen uitnodigen voor het programma ‘Gast in de Raad’. Als gevolg van de coronapandemie was het programma sinds mei vorig jaar tijdelijk stopgezet.

Meer dan duizend inwoners van Teylingen hebben in de afgelopen jaren al deelgenomen aan het programma ‘Gast in de Raad’. Op deze avond wil de raad de spelregels van de lokale politiek uitleggen. Dat vindt meestal plaats op een avond dat een van de commissies van de Teylingse gemeenteraad vergadert. De avond begint om 19.30 uur. Burgemeester Carla Breuer en twee raadsleden geven dan uitleg over wat het gemeentebestuur doet en zij leiden de bezoekers rond in het Bestuurscentrum in Voorhout. Ook wordt een kort bezoek gebracht aan de vergadering van de raadscommissie. Rond 21.30 uur is het programma afgelopen en wordt afgesloten met een drankje. Men heeft dan alle gelegenheid om na te praten met en vragen te stellen aan de burgemeester en de raadsleden. Ook krijgt men gemeentelijke informatie en een presentje mee.

Voor deelname aan ‘Gast in de Raad’ verstuurt de gemeente Teylingen uitnodigingen naar nieuwe inwoners en willekeurige andere inwoners van Teylingen. Ook kan men zich opgeven om aan het programma deel te nemen. Dat is mogelijk via het e-mailadres [email protected]. Ook kan men bellen naar de griffie: tel. 0252-783593.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in