Noordwijk/Voorhout – Na een afsluiting van 12 dagen is vrijdag de N444, de weg tussen Noordwijk en Voorhout weer open. Tijdens de afsluiting is de N444 aangesloten op de nieuwe rotonde. De N444 is verlegd en de oude rijbaan is verwijderd. De werkzaamheden horen bij het project voor een nieuwe rondweg richting station Voorhout. Deze weg is nog niet klaar.

In Noordwijk is sinds vrijdagavond de kruising Van de Mortelstraat/Gooweg/Van Berckelweg afgesloten. De verkeerslichteninstallatie wordt vervangen. De doorstroming wordt verbeterd en de bus, deel uitmakend van het hoogwaardig openbaar vervoer van Noordwijk naar Schiphol, krijgt voorrang. De afsluiting duurt tot woensdag 6 april 17.00 uur.

Hieronder een filmpje van Jaap van Duin

9 REACTIES

 1. En nu hebben we een verkeersinfarct met ongeveer 10 keer zoveel auto”’s door de “de la Bassecour Caanstraat” als normaal, gekkenhuis er word veel te hard gereden en er is geen ruimte voor. Welke idioot heeft dit bedacht?

  • Niet idioot, maar juist doordacht. Ze willen onze mobiliteit inperken en dit is de manier waarop dat gaat in het nieuwe normaal. Obstakels creëren om je gedrag te beïnvloeden.

  • Helemaal mee eens Richard. Het lijkt wel een racebaan in een te smalle 30 km -straat. Zou alleen alternatieve route voor fietsers worden. Maar is alternatieve route geworden voor iedereen en dan gewoon plankgas je ‘verloren’ tijd proberen in te halen. IDIOOT!

 2. Het is maar Noordwijk Binnen dit hst toch beter gelijk met de afsluiting Noordwijk Voorhout moeten zijn daar hebben de verkeerd deskundige niet over na gedacht .?????

 3. Elke keer wordt er gesproken over de bus naar Schiphol daar zijn al honderden euro s aan uitgegeven maar er wordt zowat geen gebruik van gemaakt . Wie dit verzonnen heeft die heeft het niet zelf hoeven te betalen .

 4. Boechorst gekkenhuis word veel te hard gereden zelfs complete vrachtwagens met aanhangers door de wijk levensgevaarlijk. Bewoners zetten al klikko bakken met hesjes op de straat. Totaal geen handhaving………………………

 5. Als er maar wat aan de hand is
  Staan er
  Verkeers regelaars waar zijn die nu dan of maakt het niet uit fat ze allemaal langs het schie rojden waar
  Kinderen naar school gaan.Doe hier wat aan voordat er wat gebeurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in