Noordwijk – De tijdelijke vaccinatielocatie in de bibliotheek van Noordwijk blijft langer open. Er wordt vanwege de grote belangstelling nog tot 23 december gevaccineerd tegen corona, zonder afspraak. Het gaat om de herhaalprik.

Die is bestemd voor mensen van 12 jaar of ouder die de basisserie coronaprikken hebben afgerond. Ook wie al een of meer herhaalprikken heeft gekregen kan opnieuw een herhaalprik halen. Dat kan vanaf drie maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting.

Mensen kunnen binnenlopen in de bibliotheek aan de Akkerwinde op vrijdag  9, 16 en 23 december van 12.00 tot 16.00 uur. Neem een geldig identiteitsbewijs mee naar de priklocatie.

 

10 REACTIES

  • Wat ben je toch een grapjas Fred.

   Heel prettig overigens, deze tijdelijke vaccinatie locatie. Maakt het veel toegankelijker dan naar Leiden moeten gaan.

  • Laat mensen nu hun eigen keuze maken, zonder iedere keer uw commentaar, het is inmiddels genoegzaam bekend dat u tegen deze vaccinatie bent

    • Ik denk dat Fred net als u ook pvv-er is. Die zijn traditioneel overal tegen. Dus dan weten we de reactie al bij voorbaat, en is reageren nutteloos. Wat mij betreft heeft Andere Jan dus helemaal gelijk.

    • Van mij wel, maar deze LP Is nu wel grijs gedraaid, ik respecteer een ieder zijn/haar mening, maar bij een overkill, schiet het zijn doel voorbij

 1. Vrijheid blijheid natuurlijk, maar je breed oriënteren kan geen kwaad, aangezien de ingrediënten nog steeds niet openbaar zijn.. Eye opener: zoek eens op Erik Boomsma, update bijwerkingen 16-5-22 (plus duidelijke uitleg berekeningen) en Erik Boomsma bij Blackbox 27-9-22 over half miljoen medische behandelingen door vax bij één ziekenfonds, verkregen na een WOB-verzoek.
  Ook Prof.Dr. Theo Schetters spreekt bij Blckbx op 31-10-22 over ‘de zeer sterke correlatie tussen herhaalprikken en sterfte’ en roept op te stoppen met vaccineren zolang er geen duidelijkheid is over de causaliteit. Dr Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-techniek, steunde deze oproep in een publicatie.
  Informeer jezelf grondig en maak dan een keuze!

  • Erik Boomsma is een complotdenker en Prof.Dr. Theo Schetters wordt door de meeste wetenschappers niet serieus genomen en bekritiseerd.

 2. Andre vind reageren nutteloos maar doet het toch 3x,al die prikken waren pas nutteloos man.zo blij dat ik er nooit in ben getrapt om een bakkie ergens binnen te mogen doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in