Teylingen – Als u het leuk vindt om mensen op weg te helpen, zelf ook een grote fan bent van vrijwilligerswerk en goed kunt luisteren, dan is het misschien iets om vrijwilliger te worden bij het Inloopspreekuur Vrijwilligerswerk. Welzijn Teylingen zoekt aanvulling op het bestaande team van enthousiaste vrijwilligers. Er is genoeg te doen in Teylingen. Maar niet iedereen weet precies wat goed bij hem of haar past of kan een passende vrijwilligersvacature vinden. Om mensen daarbij te helpen, houdt Welzijn Teylingen elke 3e donderdagavond van de maand inloopspreekuur over vrijwilligerswerk in Teylingen.

Op het spreekuur in de bibliotheek van Sassenheim zijn altijd twee vrijwillige medewerkers 1,5 uur aanwezig om mensen bij hun zoektocht te helpen. Zij verdiepen zich in het aanbod van verenigingen in Teylingen en hun vacatures. Dit gebeurt door het bijhouden van  lokale berichten en door berichten op internet te zoeken. Wie nieuwe vrijwilliger wordt, krijgt een introductie bij welzijn Teylingen en wordt ingewerkt door de collega-vrijwilligers.  Op www.welzijnteylingen.nl/vacature is het volledige profiel te lezen.

Voor meer informatie of een kennismaking, neem contact op met Maria Zwart van Welzijn Teylingen. [email protected] ; 0252 231805.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in