Foto Google Streetview

Noordwijk – ‘Kom met een plan van aanpak voor de realisatie van een aansluiting van de Beeklaan op de N206’.

Dit voorstel van VVD-raadslid Bas Knapp haalde een krappe raadsmeerderheid. Zo’n ‘alzijdige aansluiting’ is voor een goede bereikbaarheid van Noordwijk heel belangrijk, zo vinden de politici. Het verbetert de bereikbaarheid van het treinstation Voorhout.

Het college moet eerst zorgen voor een plan van aanpak en daarna naar de raad komen met een uitvoeringsplan.

4 REACTIES

  1. Met de auto naar het trein station in Voorhout en dan met de trein naar leiden .Laat me niet lachen .Nee dan hoeven ze niet uit de zuid door het armetierige Nw Binnen.Mag weer wat kosten .

  2. Ijsbeer,

    En weer een luchtballon van de VVDdeze wens gaat zeker drie miljoen want het fly over Viaduct dat er nu ligt moet eerst gesloopt worden en dan een nieuw viaduct bouwen voor een complete aansluiting met nieuwe op en afritten en daarvoor moet je bij de Provincie zijn.Allen jammer dat deze oproep al verschillende malen is gedaan voor de bühne maar als het er op aan komt hoor je er niets meer van.Net als het plan voor een overkluizing t.h.v Noordwijkerhout ook nooit meer van gehoord.Een goed verkeerscirculatieplan zou ten grondslag moeten liggen en niet wat losse kreten.

  3. Volgens mij ligt er een tekening ergens in de la in het gemeentehuis, compleet uitgewerkt van een aantal jaren geleden. Degene die het toen heeft uitgewerkt heeft dit gedaan als studieopdracht en is nu ingenieur bij een bepaald bureau en is regelmatig in beeld bij de Gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in