Wens voor raadzaal in Noordwijkerhout blijft bestaan

De oude raadzaal van Noordwijkerhout

Noordwijk – Het is toch nog niet zeker, dat de nieuwe raadzaal op het binnenterrein van het gemeentehuis in Noordwijk komt.

Woensdagavond bleken met name de politieke partijen NZLokaal, VVD en de fractie Doen! hier toch grote problemen mee te hebben. Zij zien liever, dat de centrale hal van het oude gemeentehuis in Noordwijkerhout wordt gebruikt. Een adviseur liet echter weten, dat ambtenaren daar niet blij mee zouden zijn, omdat een ruimte voor hun werk komt te vervallen. En ook zou het lastig zijn om op die plek besloten te kunnen vergaderen.

De Noordwijkerhoutse gevoelens, dat alles naar Noordwijk gaat, lijken toch diep te zitten. Hans Knapp (VVD) wees erop, dat de Noordwijkerhoutse plek beter bereikbaar is en dat hiervoor geen huis met een waarde van een half miljoen euro hoeft te worden afgebroken. Lisette van der Vossen (NZLokaal) vond ook dat het parkeren in Noordwijkerhout beter is. Ze willen graag een onderzoek naar de mogelijkheden. Dinsdag 13 juli vergadert de politiek over de vraag of tóch niet gekeken kan worden naar Noordwijkerhout als toekomstige vergaderplaats voor de gemeenteraad.

7 REACTIES

  1. Ze hebben helemaal gelijk waarom zoveel geld uit geven als je een zaal hebt .Maar in Noordwijk willen ze op het plus zitten en geld speelt geen rol bij dit bedrijf want het is toch van een ander en als we tekort hebben verhoog je gewoon de belasting.

  2. De Noordwijkse Raadzaal hoort historisch in Noordwijk, net zo goed als de Fusienaam.Persoonlijke en Partijgevoelens spelen daarbij geen Rol.

    • Het is beter voor Noordwijk dat beleid wordt gemaakt in Noordwijkerhout. De raadszaal in Noordwijk riekt naar corruptie, achterkamerpolitiek, wanbeleid en geldverspilling.

  3. Laten we realistisch zijn: (ver)bouwen kost geld, ons geld!
    Ga voor de locatie die het minste kost en die het snelst in gebruik genomen kan worden.
    En achterkamertjespolitiek hoeft je niet te plegen in een pompeuze raadzaal.

  4. Ik ga de stukken wel overrijden ben niet zo duur .Maar wel alle stukken ook de geheime want dat zijn de meeste hebben ze het over transparant Aan mijn hoela .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in