Timothy Adamse in actie (foto: Boudewijn van der Neut).

Hillegom – Het is Hillegom niet gelukt om de volgende ronde van de districtsbeker te bereiken. Tegen vierde divisionist Velsen werd in eigen huis met 1-3 verloren.

Hillegom deed zeker niet onder voor de ploeg die op één niveau hoger uitkomt. De eerste helft was de thuisploeg zelfs sterker, met als resultaat een wereldgoal van Jeroen Dedel. De oud-speler van onder meer SJC en Noordwijk kreeg de bal op de middellijn, waarna hij besloot op doel te schieten. Keeper Flecken zag de bal over zich heen vliegen en Hillegom stond in de 39e minuut 1-0 voor. Lang konden de mannen van Martijn Lagendijk niet genieten van de voorsprong: na slordig balverlies scoorde de uitploeg alweer in de 41e minuut.

Velsen kwam een stuk beter uit de kleedkamer dan Hillegom, waardoor de bezoekers in de 62 en 67e minuut voor twee goals mochten tekenen. Na deze fase had Hillegom weer de overhand en werden er een aantal goede aanvallen op de mat gelegd. Dit was echter zonder resultaat, waardoor de wedstrijd eindigde in 1-3.

Hillegom is nu uitgeschakeld in de districtsbeker en zal zich volledig moeten focussen op de competitie, met volgende week een thuiswedstrijd tegen Uitgeest.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in