foto parallelboulevard.nl

Noordwijk – Het werk aan de Parallel Boulevard gaat de laatste fase voor de zomerstop in. Het werk aan de weg vanaf ongeveer de Noordzeestraat tot aan de Lage Wurft wordt op 14 februari gestart. De laatste werkzaamheden van fase 3, ter hoogte van het Jan Kroonsplein zijn nagenoeg afgerond. Tijdens deze werkzaamheden zijn resten gevonden van huisjes uit de 17e eeuw vergelijkbaar met het witte huisje dat er nu nog staat. Verder meldt de organisatie zelf dat 85% van de omwonenden tevreden is over hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd. Zo’n 76% van de voorbijgangers is ook tevreden. Na het uitvoeren van de laatste fase gaat het al aangepakte deel vanaf Lage Wurft tot en met de Grent nog een keer in zijn geheel dicht om een asfaltlaag aan te brengen. In april stoppen de werkzaamheden om na de zomer weer door te gaan.

2 REACTIES

  1. Vinekevelders houdt de waterstand in je kelders in de gaten. Al het overtollige water van zee wordt naar de Vinkeveldpolder geloodst. Vraag is of de afvoer wel afdoende is, zonder wordt het echt een waterbed effect en zit straks de hele wijk in de problemen!

  2. @Fritzie, welk zee water? Dit is alleen grondwater dat achter de Dijk in Duin welwater vormt en niet eens verzilt is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in