De Parallel Boulevard (Foto: Thijs Oorschot)

Noordwijk – Alle werkzaamheden aan de Parallel Boulevard gaan in totaal 9 miljoen euro kosten. De weg inclusief riool wordt vernieuwd, de openbare ruimte opnieuw ingericht, bushaltes worden geschikt gemaakt voor het project Hoogwaardig Openbaar Vervoer en de drainage om het grondwaterprobleem in Noordwijk aan Zee wordt aangelegd. In het bedrag zitten ook andere kosten zoals 200.000 voor een communicatie-adviseur. Met omwonenden en bedrijven is gesproken over de duur van de werkzaamheden: drie winters of twee winters en een zomer. Dit laatste heeft de voorkeur van de omwonenden en voorzichtig ook van bedrijven. De gemeenteraad bespreekt het onderwerp 5 februari tijdens een openbare rondetafelbijeenkomst in Eat & Meet op het terrein van Willem van den Bergh.

2 REACTIES

  1. Eur 200.000 tvbv communicatie-adviseur? Heeft de nw gemeente geen eigen afdeling communicatie die dit kan afhandelen? Ongetwijfeld zal het totale bedrag wel weer worden overschreden met minimaal 1 miljoen euro vanwege onvoorziene extra uitgaven????

  2. Plus nog een miljoen van de mislukte drainering van de boulevard .Hoog waardig openbaar vervoer er zit niemand meer in een bus alleen de gene die smorgen naar school gaan en met de avond weer terug overdag en na zes uur zie je niemand meer .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in