archieffoto

Noordwijk – De leden van de commissie Bestuur, Middelen en Economie (BME) hebben wethouder Sjaak van den Berg teruggestuurd naar de tekentafel.

De commissieleden vonden dat er veel te weinig informatie stond in het voorstel om het politiebureaupand aan de Duinwetering 101 te kopen. De wethouder gaf aan, dat nu al duidelijk is, dat na een grootschalige verbouwing ‘70% van de ruimte’ gebruikt zal worden door de politie en enkele maatschappelijke en gemeentelijke partijen. Toen hij met meer details kwam, bleek het echter om minder huurruimte te gaan.

Twijfels zijn er ook over de ingeschatte lage kosten voor het energievriendelijk renoveren van het pand en de zekerheid, dat de politie in ieder geval 300 m2 aan kantoorruimte zal blijven inhuren. Van den Berg zegde toe, dat hij nog alle vragen zal beantwoorden. Als dat is gebeurd, wordt dit onderwerp eerst weer in de commissie BME behandeld, voordat het eventueel verder wordt besproken in de raadsvergadering.

4 REACTIES

  1. Eindelijk een wijs besluit laat dit aan mensen over die er verstand van hebben er staan kantoren zat leeg in de regio maak er net als bij het voormalig euro cros gebouw appartementen van.Daar zitten de mensen in Noordwijk op te wachten.maar geen miljoenen uitgeven en niet weten of het rendabel is .

  2. Ja ik snap het wel alles wat een kantoor heeft in de Raadhuis straat maatschappelijk werk en jeugd werk en nog meer van die bedrijfjes die moeten daar naar toe dat is dan n een heel duur kantoor .Daar kan je toch wel wat anders van maken .De gemeente heeft toch ruimte zat moeten er nog meer ambtenaren bij .Als er zoveel geld is in deze gemeente waarom moet dan alles duurder worden .Besteed het eens aan de burgers .En aan de mensen die het echt nodig hebben .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in