Wethouder overleeft motie van treurnis

(foto CDA)

Noordwijk – De discussie over de vraag of er aan de Leidsevaart 228A wel of geen waspeencentrum mag komen, leidde tot een motie van treurnis tegen wethouder Theo Alkemade.

De wethouder moest erkennen, dat de Provincie Zuid-Holland en het Hoogheemraadschap niet op tijd hun reacties konden indienen tegen de komst van het waspeencentrum. Ook staan er in het raadsvoorstel fouten, bijvoorbeeld over de maximale hoogte van het te bouwen bedrijfspand. Raadslid Rommie van Dokkum (PvdA) diende een motie van treurnis in, mede namens GroenLinks en PUUR.

Ze liet weten: ,,Het college heeft nagelaten dit plan tijdig te melden bij de Provincie en heeft de raad belangrijke informatie onthouden. De Provincie en het Hoogheemraadschap konden niet hun mening delen met de raad. De gang van zaken rond de behandeling door de portefeuillehouder (Theo Alkemade, red.) wordt betreurd. De motie van treurnis werd echter afgewezen door een meerderheid van de gemeenteraad. 21 raadsleden stemden tegen en zes waren er voor.

3 REACTIES

  1. Brevet van onvermogen en niet de eerste keer, het gaat op meer fronten fout als goed.Hier is maar een conclusie mogelijk. NIEUWE VERKIEZINGEN in Nooordwijk.Ik verneem graag van alle verantwoordelijk betrkkenen of ik het bij het rechte eind heb. Sta voor alle JUISTE informatie open. Ik verwacht niets maar wacht af.

  2. Ze zijn allemaal bang van mnr Alkemade en ze durven de motie niet aan te nemen want ze zijn bang dat ze anders niet mee mogen besturen in de volgende raadsperiode want ze willen allemaal op het plus zitten .We zijn met deze wedhouder ook niks op geschoten de ene fout na de ander .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in