archieffoto

Noordwijk – De aankoop van het politiebureau aan de Duinwetering kan de gemeente 74.000 euro per jaar opleveren.

Dat staat in een bericht van het college van burgemeester en wethouders aan de raadsleden. In het gebouw kunnen ambtenaren zoals boa’s, leden van het parkeerservicebureau en de buitendienst gaan zitten. Maar ook kan ruimte verhuurd worden aan de politie, brandweer en andere organisaties.

Na aftrek van de exploitatiekosten zou dit de gemeente 74.000 euro per jaar moeten schelen, aldus wethouder Sjaak van den Berg.

4 REACTIES

  1. Komt niks van terecht alles wat de gemeente doet gaat geld kosten maak er woningen van dan brengt het geld op .Laat dit aan mensen over die er verstand van hebben .

  2. Ik ben het met de vorige schrijvers eens; realiseer hier (sociale) huurwoningen. Daar is toch zo’n immense behoefte aan in Noordwijk? De parkeergelegenheid is gedeeltelijk aanwezig en er lijkt mogelijkheid tot uitbreiding als je grond tussen voormalige Eurocross en politiebureau openstelt. En mogelijk kan STEK hiervoor ook een duit in het zakje doen. Grenst immers ook aan hun terrein. Fijn alles bij elkaar en lijkt mij dat eea redelijk snel gerealiseerd kan worden. Het geraamte staat. Stenen voor stenen.
    Gemeente; wees wijs!

  3. Het staat zo ver van de straat af dat er makkelijk een laagje boven op kan, liever niet voor kantoorruimten maar een paar huurwoningen, iedereen blij. En 74000,- opbrengsten per jaar dat komt neer op zo’n 3% rendement t.o.v. de 2.5 milj. investering, een ton minder dan de opbrengsten van de hondenbelasting, Leuk zolang de rente laag blijft en de stoepen ondergescheten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in