Noordwijk – Wethouder Dennis Salman is kritisch over de grote verschillen in de begrotingscijfers van de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD) Bollenstreek.

Vorige maand werd bekend, dat de zorgkosten van de ISD, voor hulp bij het huishouden, begeleiding, woonvoorzieningen en jeugd, met zo’n 640 duizend euro zouden stijgen. Maar afgelopen week werd duidelijk, dat die voorspellingen niet juist waren; de financiële tegenvaller blijkt slechts 25 duizend euro te zijn.

Salman: “Ik ben blij met deze ontwikkeling, omdat we dichter bij de oorspronkelijke begroting zitten, maar het verschil is aanzienlijk. We moeten nadenken over hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen en de prognose zo goed mogelijk te kunnen becijferen, met een real time begroting.”

1 REACTIE

  1. Ja je heb mensen die kunnen rekenen en mensen die er niks van snappen het is allemaal natte vinger werk lekker makkelijk met andermans geld .En de gene die dat rapport gemaakt heeft krijgt hij nog een kans of een schop voor zijn achterwerk want als je het verschil tussen zowat zeven ton en vijfentwintig duizend over de kop ziet dan kan je niet rekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in