De Zilk – Het komt niet vaak voor dat Bo, de omroep van de Bollenstreek, twee stagiaires tegelijkertijd heeft en ook nog eens twee met een relatie met De Zilk. Susanne Zethof woont in De Zilk en Wesley Schreurs heeft er altijd gewoond en is net verhuisd. Een ideale mogelijkheid voor een wedstrijdje: wie maakt het leukste filmpje over De Zilk? Filmen en interviewen deden ze samen, montage alleen. Vier filmpjes over De Zilk, we horen graag welke de voorkeur heeft. Reacties via Facebook of naar [email protected] Uit alle inzendingen trekken we een winnaar van een leuke prijs.

Filmpje 1

Filmpje 2

Filmpje 3

Filmpje 4

12 REACTIES

 1. Een geweldig dorp !!!!!! Ik ben er geboren en heb er 38 jaar met liefde gewoond!!!! En kijk er nog steeds naar uit. Ik ga voor filmpje 3

 2. filmje 1 vind ik het leukst omdat ik een lissenaar ben en liefhebber van tennis.
  als ik naar de beelden kijk van tennisclub van Nispen is het filmpje al geslaagd.
  de zilk vind ik een uitermate geschikt dorp voor het uitoefenen van welke sport dan ook.
  Er wonen gezellige mensen en sport zorgt voor verbroedering.

  louis van diest

 3. Filmpje 2 vind ik het leukst, steady gefilmd met goede overgang van beelden en lekkere muziek.
  Wie wil er niet in zo’n dorp wonen, met moderne sportaccomodaties en gezellige mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in