Wielerronde van Noordwijk achter dernys

Noordwijk – De Oranjefeesten zijn afgelopen weekend gestart in Noordwijk-Binnen. Naast de traditionele spelen en de kermis staat ook de Ronde van Noordwijk weer op het programma.

De wielerronde heeft dit jaar een andere invulling gekregen. Er wordt gereden achter dernys: lichte motorfietsen dienen als gangmakers voor de wielrenners. Bekende (voormalig) wielrenners als oud professionals Martin Schalkers en Thijs Zonneveld fungeren als gangmaker. De manches zijn zaterdag tussen 16.20 en 19.30 uur.

In het kader van de veiligheid voor deelnemers, toeschouwers en omwonenden wordt verzocht geen auto’s te parkeren op de Heilige Geestweg, Lindenhofstraat, Douzastraat en tussen de Wilhelminastraat en de Voorstraat.

3 REACTIES

  1. Er is ook een ”gewone” ronde van NOORDWIJK deze start om 17:00 uur!!!
    Zoals overal vermeld, helaas doet dit bericht de indruk wekken dat deze niet gereden wordt.

  2. Het is toch vande gekke dat de ronde van Noordwijk moet uitwijken naar een achteraf straat omdat de winkeliers van de Kerk str er op tegen zijn .Ze moesten eens weten hoeveel last wij hebben van die winkeliers alleen al van de vrachtwagens die hier door de staat komen .en dan het foud parkeren op de zeebra dat een gem hier in meegaat een keer in een jaar .En een bewoner van de Raadhuis str

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in