Foto: Paul Fredrikze

Warmond – Op de Uithof in Den Haag is vrijdag 24 maart de Oomssport marathon competitie afgesloten en werd het eindklassement opgemaakt.

Patricia Koot eindigde 2e in het eindklassement bij de meisjes pupillen B. Bij de jongens pupillen B haalde Rens Vergeer de 3e plaats. Omdat hij de eerste wedstrijd door een blessure niet mee kon doen, miste hij kostbare punten. Luka Frederikze won de afsluitende wedstrijd en stelde de eerste plaats in het eindklassement bij de pupillen A veilig.

Rianne Koot en Tessa van Schie bemachtigde de 1e en 3e plaats in het eindklassement bij de dames junioren C. Sosha Zuiderduin eindigde op de 2e plaats bij de junioren B. Tom Leltz was op de afsluitende marathon niet aanwezig en eindigde op de 4e plek in het eindklassement bij de junioren C. Remco Langemaire had aan te weinig wedstrijden meegedaan woord een goede eindklassering. Rianne Heemskerk behaalde op overtuigende wijze de 1e plaats in het eindklassement bij de Dames C3. Sjoerd Gerritsma had genoeg punten voor een 5e plek. Thomas de Mooy eindigde als eerste bij de heren C1.

Bij de Aad Kagenaar Bokaal in het district Sassenheim wist Anne Leltz deze prijs te bemachtigen bij de dames. Romy Bakker werd 3e. Bij de heren behaalde Remco Langemaire de 3e plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in