Wijkvereniging doet mee aan Kern met Pit

Noordwijk – Wijkvereniging Boerenburg doet mee aan de wedstrijd Kern met Pit, een initiatief van KNHM Foundation en ontwerpbureau Arcadis.

Kern met Pit daagt mensen uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren. Het kan om allerlei ideeën gaan: van het opzetten van een buurtmoestuin tot het organiseren van een dorpstoneelstuk. Wijkvereniging Boerenburg doet mee met het project “Boerenburg Bijvriendelijk Bloeiend”. Ze werken aan meer groen en minder stenen in hun wijk. Er moeten bolbloemen en nog meer bloeiende bloemen komen in het buurtpark en geveltuintjes tegen de onbedekte flatmuren.

Iedereen kan op hun project stemmen, zodat de wijkvereniging Boerenburg kans maakt op de provincietrofee en een geldbedrag om het project te kunnen uitbouwen. Stemmen kan via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDRYRW81TxIc-3BQPxn81KOz4v5FvbA_G1NCtXHwwjrc-ntQ/viewform

2 REACTIES

  1. Top van klacht wijk naar pracht wijk. Compliment voor de mensen die hier mee bezig zijn.
    Stemmen dus Noordwijkers op het initiatief van wijkvereniging boerenburg.

  2. Zo’n iets zou in de Raadhuis straat ook leuk zijn zeker in de tuin aan de kat van Jeroen want dat ziet er toch niet uit .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in